Maashorst

Excursie naar Van den Berk Boomkwekerij, 14 september

Op deze zeer mooie excursie, op woensdag 14 september, waren 23 personen aanwezig. Het was op de eerste regendag na een droge zomer. Echte tuinliefhebbers zijn hier blij mee, dus de sfeer was buitengewoon goed. Wij werden hartelijk ontvangen door Niels van den Elzen (sales & advies). Na een bakje koffie nam hij ons mee middels een presentatie over ‘Vier seizoenen Van de Berk Boomkwekerijen’.

Na de presentatie verzorgde Niels een rondleiding over de kwekerij. Door het regenachtige weer werd die iets ingekort, maar we hebben een mooie rondleiding gehad. Aan het eind van de middag kregen de deelnemers allemaal een prachtig boek met mooie foto’s en info over, uiteraard, grote mooie bomen. Van de Berk Boomkwekerij, namens Groei & Bloei Uden, bedankt voor deze mooie leerzame middag.

wanneer:     woensdagmiddag 14 september
locatie:         Van den Berk Boomkwekerijen, Donderdonk 4, 5492 VJ Sint-Oedenrode 

  Van den Berk Boomkwekerijen (zie hun website) is gespecialiseerd in medium tot zeer grote maten bomen en struiken.
  Met ongeveer 450 hectare en een assortiment van meer dan 1600 boomsoorten en cultivars, behoort Van den Berk Boomkwekerijen tot één van de grootste kwekerijen van Europa.
  Meer dan 100 medewerkers werken dagelijks op drie locaties aan het kweken, verkopen en leveren van topkwaliteit bomen naar afnemers in 35 landen.

  Programma

  • 13:45 uur            Aankomst Van den Berk Boomkwekerijen.
  • 14:00 uur            Presentatie, onder het genot van koffie/thee.
  • 14:30 uur            Ruimte voor vragen/opmerkingen.
  • 14:45 uur            Rondgang kwekerij.
  • 16:45 uur            Terug bij aankomstpunt.
  • 17:00 uur            Afsluiting.

  In het fotoalbum meer foto's