Maashorst

Bloemschik demonstratie

Maar liefst 125 leden en niet-leden waren op maandagavond 12 december aanwezig bij de Kerstdemonstratie in Nia Domo te Boekel. Bart van Well van 'Bloemsierkunst van Well' in Bakel maakten samen met zijn dochter tien prachtige en gevarieerde kerststukken. Deze kerststukken werden op het eind van de avond verloot onder de aanwezigen.

De aanwezigen hebben, onder het genot van een kopje koffie of thee, die werd aangeboden door Groei & Bloei afdeling Uden, genoten van een leuke creatieve avond.

Bart van Well  is reeds 20 jaar eigenaar van Bloemsierkunst van Well in Bakel. Sinds 4 jaar heeft hij ook een vestiging in Deurne.
Bart en zijn team zijn gespecialiseerd in het maken van Rouwbloemwerk en Bruidsbloemwerk. Voor de zakelijke markt is het bedrijf ook actief, bijvoorbeeld voor jubilarissen of aankleding van een kantoor of de hal bij binnenkomst.

Bart probeert zich te onderscheiden door het gebruik van natuurlijke materialen, sterke materialen, en bijzondere materialen. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. De benodigde verse bloemen worden door het bedrijf zelf op de veiling uitgekozen en opgehaald.